l

DE HOUSEBOAT ALS INVESTERINGSOBJECT

Onze Houseboats zijn voorzien van een CE-D certificering. Hiermee kunt u overal aanmeren, zowel in havens als tegen groenstroken aan. Dit maakt onze Houseboat een zeer interessante en waardevolle investering waarbij u als belegger er ook recreatief gebruik van kunt maken.

EIGEN RECREATIEWONING OP HET WATER

Investeert u voor een aantrekkelijk rendement uit verhuuropbrengsten, voor eigen gebruik of juist voor een combinatie van beide? Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld waarbij de focus ligt op volledige ontzorging. In deze havens wordt u als koper van een Holland Houseboat volledig ontzorgd, van verhuur en beheer tot aan boekingen en administratieve afhandelingen.

MAASPARC ASSELT

Luxe jachthaven aan de Limburgse Maasplassen

Holland Houseboat biedt in samenwerking met Leisure for Life de mogelijkheid uw houseboat aan te leggen in de luxe jachthaven aan de Limburgse Maasplassen.

MaasParc Asselt heeft 287 extra brede ligplaatsen voor houseboten en jachten van twaalf tot maar liefst dertig meter. De haven is een verscholen parel op een unieke euregionale locatie in Midden-Limburg.

SCHRIJF MIJ IN VOOR DIT PROJECT

JACHTHAVEN MARINA DE HORNE

Holland Houseboat biedt in samenwerking met de Vaarhuis Groep de mogelijkheid uw houseboat aan te leggen in de jachthaven in het pittoreske Terherne (Sneek).

Deze moderne haven biedt alle benodigde faciliteiten in een waterrijke en idyllische omgeving. Van een verwarmd sanitair-gebouw tot een tankstation; alles is aanwezig. Marina de Horne ligt op een van de mooiste en meest centraal gelegen plekken van Friesland.

ONTVANG UPDATES

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige projecten waar Holland Houseboat aan deelneemt? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  KWALITEIT

  Nederlands vakmanschap, duurzaam geproduceerd met het oog op minimaal onderhoud en maximale energiebesparing. De boot wordt gebouwd met een staalskelet op PE-drijfelementen.

  DESIGN

  De boot heeft een onderscheidend ontwerp met ronde vormen. De afwerking is aanpasbaar naar persoonlijke smaak.

  ONDERHOUDSVRIJ

  De volledig naadloos gespoten afwerking van de buitenwanden met Polyurea en het gebruik van kunststof kozijnen maken de boot zo goed als onderhoudsvrij.

  CERTIFICERING

  Voldoet aan de richtlijn Wet Pleziervaartuigen en zijn voorzien van een CE-D keur. Afmeren zonder dat hier een vergunning voor nodig is. De boot is welkom in iedere haven.

  COMFORT

  Een doordacht ontwerp waarin comfort en praktisch gebruiksgemak centraal staat.

  VEELZIJDIG

  Ideaal voor privégebruik maar ook als investeringsobject voor de verhuurmarkt.

  CONTACT INFO

  Ontvangt u graag meer informatie of wilt u de Holland Houseboat graag bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

  Van Voordenpark 14, 5301 KP Zaltbommel

  +31 (0)6 15 96 58 13

  +31 (0)30 241 28 80

  info@hollandhouseboat.eu

  BERICHT

   CONTACT INFO

   Ontvangt u graag meer informatie of wilt u de Holland Houseboat graag bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

   Van Voordenpark 14, 5301 KP Zaltbommel

   +31 (0)6 50 22 41 99

   +31 (0)30 241 28 80

   info@hollandhouseboat.eu

   BERICHT